Vocht is in alle gebouwen aanwezig. Een vochtprobleem stelt zich voornamelijk wanneer het vocht niet onder controle is te houden.

Natte muren en optrekkend vocht zijn de voornaamste oorzaak van een vochtprobleem in de woning. Het vocht dat onder en rond de woning aanwezig is wordt als het ware door de muren en de fundering opgezogen tot in de kleinste poriën. Dit zorgt voor natte muren en kort daarna tot schimmelvorming. Dit leidt tot een ongezonde leefomgeving.

Behandeling optrekkend vocht

Dit vocht zorgt eveneens voor de aanwezigheid van zouten en schimmels, het loskomen van de plinten, het loskomen van het behang, poedervorming op de muren, natte muren en aangetaste pleister. M.a.w. een vochtige leefomgeving kan aanleiding geven tot duidelijke gevolgschade.

Behandeling optrekkend vocht

 

Ondervindt u een dergelijk vochtprobleem? Ook hier kunnen wij u bij van dienst zijn. Door middel van een beproefde methode kunnen wij ervoor zorgen dat er geen vocht meer in de muren kan optrekken. Aarzel niet om hierover contact met ons op te nemen. Wij zullen u graag informeren wat wij voor u kunnen betekenen, zodat dit probleem zich niet meer kan voordoen.


E-mail: balintferenc0311@gmail.com