Bert en Andrea Schut

Recentelijk hebben wij de Hongaarse woning van vrienden gekocht. Het huis was destijds door hun in 2001 gekocht en summier laten verbouwen tot een vakantiewoning. Zij dachten destijds in zee te gaan met een goede aannemer, echter dit viel hun behoorlijk tegen. Uiteindelijk hebben ze na het doen van veel concessies tijdens de verbouw, de woning als vakantieverblijf voor slechts 3 weken per jaar gebruikt.  Er waren dermate veel gebreken aan de woning gekomen( o.a. lekkages,  slecht dak, loszittend stuc aan binnen- en buitenwanden, kapotte ramen en rolluiken, slecht elektra etc.), dat zij zichzelf voor de keuze stelden om de woning te laten renoveren of te verkopen. Dat laatste hebben zij toen aan ons gedaan en we hebben het huis ongezien op een zaterdagmiddag aan de keukentafel gekocht.

Wij zijn samen met onze vrienden naar Hongarije gereden om eens te aanschouwen wat wij werkelijk gekocht hadden. Nu zijn wij wel wat gewend, we zijn beiden namelijk werkzaam als makelaar en krijgen beroepshalve veel woningen te zien, maar van de toestand van onze Hongaarse aankoop werden wij toch wel een beetje bleek om de neus. De woning was op de buitenmuren na een bouwval.


Voor en na

We besloten om de woning volledig te laten verbouwen/renoveren. Dat besluit nemen was niet zo moeilijk echter het vinden van een aannemer des te meer. De aannemer die onze vrienden destijds in 2001 bij de woning hebben gehad werd ons met klem door hun afgeraden. Toen zijn wij gaan zoeken op het internet, niet echt geruststellend overigens je wordt er alleen maar onzekerder van door de vele “horrorverhalen” van mensen die door hun aannemer besodemieterd zijn. Uiteindelijk hebben we 3 aannemers gevonden die we een offerte uit wilden laten brengen waaronder ook Bálint Ferenc  (Feri). Feri hebben wij gevonden door zijn keurige website die ons direct enig vertrouwen schonk. Uiteindelijk is onze keuze op Feri gevallen omdat hij voor het maken van de offerte met een ploeg van ongeveer 6 mensen (o.a. dakdekker, elektricien, timmerman etc.) de woning kwam opnemen en hierdoor zeer professioneel op ons over kwam. Van deze keuze hebben wij geen seconde spijt gehad. Super betrouwbare, goede aannemer met eigenlijk alleen maar pluspunten:

• Hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt!

• Nederlands sprekende tolk

• Foto’s van werkzaamheden om eventueel vanuit Nederland bij te kunnen sturen.

• Garantie op de werkzaamheden

• Vakmensen in dienst

• Harde werkers

• Eerlijke vent!

• Absoluut een aanrader

Na 6 maanden keihard werken door Feri met zijn werknemers is het huis klaar en werkelijk prachtig geworden. Het is bijna niet meer voor te stellen hoe het huis er eerst uitzag!

Als u door bovenstaande nog niet geheel overtuigd bent, mag u ons gerust even bellen.

Andrea en Bert Schut 0599-655245

Wilt u meer foto's zien, klik dan hier!