Karin en Michel De Jaegher:
Zo ongeveer 6 jaar geleden kochten wij ons huis in Hongarije en kwamen toen al vrij snel met een Nederlander in contact die ons aanbood om verbouwingswerk voor ons te regelen. Wij, nog zo groen als gras voor wat betreft de vele beunhazerij die daarin bestond en totaal geen kennis van de Hongaarse taal, dachten toen:  "Wat fantastisch, dat doen we! Dan kunnen we  in onze eigen taal precies uitleggen wat we willen en daarvoor betalen. Na de eerste verbouwing, toen wij terug kwamen in Hongarije, bleek al gauw dat we (en zoals later bleek nog vele anderen met ons) behoorlijk waren opgelicht. Dat was onze eerste kennismaking met wonen in Hongarije! Wat een grote teleurstelling, die ons ook nog veel had gekost.

Toen leerde ik een Hongaarse aannemer kennen namelijk lint Ferenc, en daar ben ik nu nog steeds heel blij mee. Wat een fijne vent is dat! Ten eerste natuurlijk omdat het een zeer goede aannemer is.  Om maar wat punten op te noemen:
 
  • goede en correcte afspraken welke ook écht worden nagekomen
  • duidelijke uitleg bij de offerte (en zéker geen onaangename verrassingen achteraf)
  • tijdens het verloop van het werk krijg je duidelijk inzicht door middel van foto's die hij mailt
  • kwaliteit en werk totaal in evenwicht
  • garantie (krijg je bijna nergens, ik heb het in ieder geval nog nooit meegemaakt)
  • meedenken in oplossingen (die vaak nog goedkoper uitkomen dan je zelf had bedacht)
  • absoluut verbod van het nuttigen van alcohol door zijn mensen tijdens werktijd ( is ook vaak heel anders)
 
Uiteindelijk heeft deze aannemer niet alleen ons huis vakkundig verbouwd maar ook het huis van familie en diverse vrienden en tot ieders volledige tevredenheid. Daarom beveel ik hem dan ook van harte aan voor eenieder die wat wil verbouwen-restaureren of nieuw bouwen en er dan van verzekerd is dat dit goed en vakkundig gebeurt.