Een winterlandschap is natuurlijk prachtig. Ieder seizoen heeft zo zijn charmes. Maar wat als u in uw thuisland verblijft en u verneemt dat er in Hongarije een halve meter sneeuw is gevallen? Dan wilt u toch graag weten hoe het met uw huis gesteld is daar. Ferenc Bálint kan ook hier uw aanspreekpunt voor zijn. Wij bieden hiervoor een zogenaamd onderhoudscontract aan. Aan de hand van uw behoeftes kunnen wij bijvoorbeeld één keer per week een ronde doen bij uw huis. Dan bekijken we of er problemen zijn met uw dak, of er geen waterschade is, of de omheining nog in orde is. We kunnen dan direct actie ondernemen om de schade te herstellen.Sneeuw op zolder


Of als u de sleutel achterlaat, kunnen wij ook binnen alles in de gaten houden. We kunnen voor u luchten, voor u stoken, zorgen dat het water aan- en afgesloten wordt of dat uw huis schoongemaakt is als u aankomt. Een onderhoudscontract houdt in dat wij u zo vaak als u wilt op de hoogte houden en foto's sturen van uw huis, zodat u weet wat er in uw geliefde vakantieland gaande is. Wat ook uw wensen zijn, wij kunnen ervoor zorgen. Stuur ons een bericht met uw wensen en wij zullen u een offerte doen toekomen.


Maar niet alleen voor de winter hebben wij een onderhoudscontract. Als u hier niet permanent verblijft, heeft ook u ook in de lente, zomer en herfst te maken met zaken als grasmaaien, tuinonderhoud, controle van uw huis, zwembadonderhoud, schoonmaak van uw huis e.d. Stuurt u ons gerust een bericht met uw wensen en wij zullen u spoedig laten weten wat wij voor u kunnen betekenen, zodat u een veilig en vertrouwd gevoel heeft in uw thuisland. Bij ons is uw huis in veilige handen met ons onderhoudscontract.


E-mail: balintferenc0311@gmail.com