Welkom op de website van Ferenc Bálint!


Heeft u een huis gekocht in Zuid-Hongarije en wenst u het te verbouwen, dan bent u bij Ferenc Bálint aan het juiste adres! Alles van het aanleggen van zwembaden, het bouwen van huizen en bijgebouwen, het vochtvrij maken van muren, het maken van schoorstenen, waterputten, terrassen, badkamers aanleggen, tegelvloeren, houten vloeren etc. etc. kunnen wij voor u verzorgen. Ook electricien- en loodgieterswerkzaamheden worden door ons verricht.


Neemt u gerust een kijkje op deze website. Op de fotopagina treft u een greep uit onze werkzaamheden aan. Daar ziet u bijvoorbeeld dat geen enkele uitdaging ons te gek is: ieder huis kan tot een paleisje verbouwd worden, waar u zich thuis zult voelen. Helemaal naar uw wens. En is er iets niet naar uw zin: dan kunt u rekenen op onze garantie. Daarmee onderscheiden wij ons van vele andere aannemers. Een bijkomend voordeel is dat u geen omkijken heeft naar het geregel dat vaak bij een bouw en verbouw van een huis komt maken. U heeft één aanspreekpunt en als u zelf niet aanwezig bent wordt u zo vaak u wenst op de hoogte gehouden van de vorderingen, d.m.v. emails en foto's die wij u sturen.


De Hongaarse taal vormt geen barrière: u kunt gewoon in uw eigen taal communiceren.


Heeft u vragen? Wij zijn u graag van dienst. We komen graag bij u langs om met u te praten over de werkzaamheden en maken dan een vrijblijvende, passende offerte.


Met vriendelijke groet, Ferenc Bálint

E-mail: balintferenc0311@gmail.com

 

Hekwerk voorzijde